Despre Unless You: Consider că o carte se poate asemui cu un sentiment care trebuie sa existe la timpul potrivit. Cartea Monei se poate citi oricând pentru că este o bucurie a tinereții, un zambet și o speranță. Parcă te întorci puțin la adolescență.
Trebuie să o citiți!
Ursulescu Ciprian

Despre #PierdutGeniu de #IrinaDumitru: O carte bună,unde se demonstrează că și oamenii cu autism pot avea prieteni. Geniul tânărului autist depășește inteligenta oamenilor,, sănătoși,,. Cartea te tine în suspans, are o acțiune dinamica. Ariana are un tata care are impresia că știe tot ce e mai bine pentru fata lui, iar mama e prea slaba sa ii ia apărarea. Prietenia dintre Mark și Ariana depășește toate obstacolele. Merita citita!!!

Carmen C.

Despre #CeațaAlbastră de #IrinaDumitru: Coperta și titlul m-au hipnotizat, asta-i clar, dar haide să-ți spun de ce mi-a plăcut mie atât de mult! În primul rând, ai descris atât de bine locul, încât m-ai transferat atât de subtil într-o lume fantastică, încât am avut o scurtă tresărire, când m-am pomenit cu finalul "in brațe".😅 Mi-a plăcut muuuult stilul lui David de observator și de un calm feeric (as crede că îl cunoști, și că e real, la cat de bine l-ai descris.. sigur nu te-ai întâlnit cu el într-o alta viata!? 😅) ce se potrivea de minune temperamentului vulcanic al Mayei. Atât de opuși... și atât de perfecți împreună..ohh!😊 Aștept cu multă nerăbdare, volumul 2! 🥰🥰🥰

M.T. Consela

Despre cărțile autoarei #RalucaIrimie:  Dragă Raluca, am citit cu emoție și plăcere cărțile tale. M-au impresionat foarte mult și te felicit încă o dată! Mult succes pe mai departe! 

Marinela N.

Sophie, robotul cu suflet” este o lectură antrenantă, plină de suspans, de emoții. Le stârnește imaginația celor mici, îi învață despre curaj și nedreptate, despre putere.

Geo Marcovici

Despre #GloanțeOarbe: Finalul este absolut halucinant, te lovește pe nepregătite! 

Raluca Pavel

#BuburuzaBia este minunată! Cărțile cu autograf au ajuns la Asociația Ștefan cel Mare din Atena. Copiii au fost foarte entuziasmați. Mulțumim autoarei și așteptăm o nouă poveste ilustrată! 

Valentina S.