Editura Cassius Books a luat fiinta în anul 2020 si, desi este o perioada plina de schimbari, obiectivele noastre raman constante. 

Ne dorim sa promovam autorii contemporani cu potential si sa livram carti de calitate cititorilor nostri. 

Publicatiile pentru copii au fost concepute in aaa fel incat sa aiba mesaje eficiente si realiste, pentru a servi ca unelte in dezvoltarea emotionala sanatoasa a micilor cititori. 

Vă multumim ca alegeti sa fiti alaturi de noi!


Echipa noastra

Raluca Irimie - autor, administrator editura

Ca formare de baza sunt psihopedagog si psihoterapeut, dar am activat multi ani în domeniul business, avand ocazia sa vad indeaproape mecanismul prin care ruleaza o companie.

Am acumulat multe experiente si in calitate de psihoterapeut, iar pe viitor mi-ar placea sa dezvolt mai multe programe comunitare pentru copii din mediile defavorizate.Andra Gheorghe - designer grafic

Numele meu este Andra Gheorghe si sunt originara din Buzau. Sunt sotie si mama a doi copii minunati, care m-au facut sa-mi redefinesc conceptiile, felul de a vedea si de a trai viata. Iubesc cartile, ador sa fac puzzle minutioase alaturi de cei dragi, calatoriile si nu in ultimul rand imi place sa dau viata fotografiilor.