A venit momentul mult așteptat! 

Echipa #CassiusBooks primește aplicații. Dacă îți dorești să publici alături de noi, avem vești bune. 

Te așteptăm cu brațele deschise și cu mult entuziasm. Trimite-ne lucrarea ta pe adresa office (at) cassius-books.ro, alături de o scurtă descriere a acesteia și a ta. Vrem să te cunoaștem mai bine, așa că nu uita să incluzi detalii legate de parcursul tău literar și planurile tale de viitor legate de lumea extraordinară a cărților. 


Ce trebuie să faci înainte de a aplica?


Fiecare lucrare e unică. Ne bazăm pe intuiția ta de autor, dar asigură-te că manuscrisul are diacritice și este cât mai corect din punct de vedere gramatical. 

Lasă manuscrisul la dospit. E bine să te detașezi de el pentru o perioadă. Când vei reveni asupra lui, vei avea o perspectivă mult mai obiectivă. Încearcă să citești cu voce tare. O să surprinzi mult mai multe greșeli așa sau chiar repetiții supărătoare. Poți lucra cu beta-cititori sau poți ruga un prieten să citească textul și să te ajute să aduci îmbunătățiri. 


Momentan preferăm propuneri pentru următoarele categorii, dar nu excludem alte lucrări dacă rezonăm cu subiectul abordat:

  • Romance
  • Thriller
  • Young Adult
  • Roman psihologic
  • Horror

Manuscrisul se trimite în format word (*.doc), iar noi ne rezervăm un termen de 30-60 de zile pentru a analiza propunerea ta. Mult succes tuturor! 

Pentru întrebări suplimentare ne puteți trimite un e-mail la andresa office@cassius-books.ro sau ne puteți contacta telefonic, la numărul 0740071878.