32%

Pachet Raluca Irimie

Editura "Cassius Books"
72,00 RON 106,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Editura "Cassius Books"
Disponibil in stoc

Descriere

Complicații inutile” surprinde o colecție de momente pe muchie de cuțit, Raluca Irimie antrenându-și fără milă personajele în niște situații amețitoare, unde miza de a trăi își poate pierde orice greutate. - Andrei Dullo

Acțiunea se învârte în jurul a două personaje, Albert și Charlotte. Se întâlnesc în circumstanțe obișnuite, prin niște cunoștințe comune, își trăiesc intens sentimentele, dar, prinși în propriile dileme, seduși de propriile miraje, nu sunt deloc pregătiți pentru obstacolele pe care le întâlnesc și care ajung să le zdruncine relația. Sunt împinși, atât separat, cât și împreună, la limitele suportabilității, luând decizii regretabile. Complicații inutile” e o poveste despre oameni și provocările vieții, un roman psihologic ce te trece prin situații limită, adrenalină, dramă și catharsis. 


Gloanțe oarbe: Visul lui era să fie un erou. Credea ca asta îi va aduce pacea, dar s-a înșelat. Experiența i-a demonstrat de prea multe ori că, într-o fracțiune de secundă, poate pierde totul. 

Moartea îi face tot mai des cu ochiul și, ca într-un joc de șah, orice mișcare poate să-i fie fatală. 

Trecut prin lupte, tortură și crime, își caută un refugiu pe care nici el nu mai crede că îl merită.


Emma - cicatrici:  În ciuda copilăriei sale nefericite, Emma încearcă să-și facă un trai mai bun. Lipsurile materiale și emoționale n-o dărâmă, ci dimpotrivă. Încearcă mereu să fie un sprijin pentru oamenii pe care îi întâlnește, dar ajunge într-un punct în care ea însăși are nevoie de ajutor pentru a se pregăti pentru un final tragic.

Cum să distingi între realitate și fantasme când experiențele prin care ai trecut depășesc, prin cruzime, limitele umane?

Ce-ți mai rămâne de făcut când coșmarul te urmărește pretutindeni? Ce-ți mai rămâne când simțurile te trădează și moartea devine singura scăpare?

Emma - Cicatrici - un roman psihologic care te va cutremura prin duritatea faptelor relatate.

Detalii

Categorie
pentru adulți