32%

Pachet Ceața albastră

Editura "Cassius Books"
52,00 RON 76,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Editura "Cassius Books"
Stoc limitat

Descriere

Puteți avea ambele cărți la un preț special! 


Ceața albastră - volumul 1:


Într-o lume utopică, orionii, extratereștrii sosiți pe Terra din Constelația Orion, veghează la menținerea păcii. Fiecare ființă conlucrează în regimul politic numit universalism, unde oamenii sunt monitorizați în permanență prin intermediul unui cip implantat.

Însă, în această lume perfectă, medicul David Iacob are un secret. Își duce existența supus regulilor, până într-o zi, când viața lui se schimbă. Rebela Maya îl răpește pentru a o salva pe mama ei.

Cartea are ca punct de plecare un fenomen paranormal care se petrece undeva în munții Buzăului și o serie de mituri legate de tunelele existente în această zonă.

O distopie S.F. care te va ține în suspans până la ultima pagină.


Ceața albastră - volumul 2:

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, extratereștrii de pe o mică planetă din Constelația Orion au venit pe Terra propovăduind pacea.
Orionii au fondat aici o lume mai bună, în care oamenii sunt egali, conform principiilor universalismului, sistemul de guvernare instituit de ei. Dar oare așa să fie?
Atunci de ce există rebeli care își înlătură copul implantat și se revoltă? Privat de amintiri, David caută răspunsuri în ochii fetei care-i bântuie visele.
În vremea aceasta, Maya plănuiește răzbunarea. Războiul este inevitabil și doar el mai poate schimba ceva.
Cea de-a doua parte și ultima a seriei "Ceața albastră" e o distopie în care acțiunea curge într-un ritm trepidant până la ultima pagină.